Minda Hijrah Headline Animator

Tuesday, October 18, 2011

Prof Kangkung Aziz Bari KELDAI PEMBANGKANG ?

Ini negara demokrasi. Nak sokong sape itu hak masing-masing. Tapi ini Prof kangkung apabila buat kenyataan atau beri pandangan MESTI condong ke arah pembangkang. Mana adil begitu ! Sebab Prof Kangkung ini menggunakan autoriti sebagai tokoh akademi utk membuat kenyataan berat sebelah !

 

Dah la pandangan dia terlalu banyak mengelirukan dan mampu mencetuskan huru hara. Ambil contoh yang terbaru titah Sultan Selangor berkaitan isu JAIS-DUMC. Ini Prof Kangkung yang diiktiraf pakar perlembagaan oleh Mkini mengaku bahawa kuasa Sultan untuk campurtangan hal-hal berkaitan Islam. Tapi ini Prof kangkung putar belit macam mabuk todi kata 'ini bukan perkara biasa dilakukan' dan 'adakah titah Sultan selari dengan ajaran Islam' 

 

Kata pakar perlembagaan, sejak bila pula ini Prof Kangkung pakar ajaran Islam ?

 

Kalau ini Prof Kangkung nak sangat back up pembangkang, lebih baik letak jawatan dan masuk politik. Jangan terus jadi keldai pembangkang sampai PAS Selangor buat PC khas untuk menyokong Prof kangkung ini.

 

Prof kangkung Aziz Bari - JANGAN HIPOKRIT !

1 comment:

  1. PROF PROF LAIN BELAMBAK CAKAP condong BN TAK PA PULAK,
    AZIZ BARI CAKAP BERDASARKAN KAJIAN DIA BUKANNYA CONDONG KE PEMBANGKANG. Kalau prof lain sume cakap condong ke BN korang tak bunyi plak. korang ni memang tak leh terima kebenaran.. sekurang kurangnya baca lah sejarah, kaji lah kenapa orang tak nak sokong BN. Golongan mudah sume xnak BN majoriti ..why?

    ReplyDelete