Minda Hijrah Headline Animator

Thursday, February 14, 2013

Remaja 19 Tahun Mati Bunuh Diri Di Times Square



Sebentar tadi telah berlaku kejadian menyayat hati dimana seorang wanita ditemui mati di lobi pusat beli belah Berjaya Times Square ( berhampiran lif bertanda U Mobile) pada tengah hari tadi ( 14 Februari 2013 ) dalam keadaan yang mengerikan dimana kepalanya pecah dan berlumuran darah. 

Menurut maklumat, wanita tersebut dikatakan terjatuh dari tingkat tinggi ( yang tak dapat dipastikan tingkat berapa – menurut sumber dari tingkat 6 ) bangunan pusat beli belah tersebut. Masih belum dapat dipastikan samada wanita tersebut membunuh diri atau dibunuh atau terbunuh. 

Gambar ini dirakam oleh penguna media social Facebook dan Twitter yang kebetulan berada di sana.





38 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. CONFIRM SALAH UMNO

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak x betol -_-

      Delete
    2. Asal kes mati salah umno ke? Wat lawak betul. Dah tentu masih dlm siasatan. Come on la.

      Delete
    3. fanatik gile mamat ney.. agak eh nti kalo ada org meninggal salah UMNO kew.. ish3.. kecian... kecik2 xnk mampus dh besar bengap yg amat...

      Delete
    4. Nak buat macam mana, pemimpin pembangkang pun perangai macam ni. Mase adik william mati pun dorang salahkan UMNO. Korang taknak cakap kat dia suruh kecik2 suruh mampos pulak?

      source:
      https://twitter.com/limkitsiang/status/295080066105372672

      Delete
    5. ala, brader kt atas tu melawak je tu ckp "confirm salah umno"
      kan ke itu modal murahan pembangkang..
      cuba kite baca ayat die dlm nada lawak lak..
      hrhehe

      Delete
    6. btul2..tu ayat klise brader tu je la...

      Delete
    7. kan dah kata salah umno. lol.

      Delete
    8. Bersatu lah wahai umat muslim .. Bersatu lah wahai saudara ku .. Bersatu lah rumpun Melayu

      Delete
  3. ayo... den nk gi u mobile situ sabtu ni. harap xde pe2. ni mesti pakwe xnak celebrate valentine sesama ni. haram katanya. pakwe bangla muslim

    ReplyDelete
  4. Anon 6.34 tegelak aku baca komen ko bhahahaha

    ReplyDelete
  5. jangan nak salah orang umno .salah diri sendiri .

    ReplyDelete
  6. apa kena mengena umno dlm kes ni?pukimak ko lah nak tuduh2 umno.melayu bengap ke apa ko ni

    ReplyDelete
  7. relax laa...di sindirrr PAS tuu...

    ReplyDelete
  8. ada jugak org yg tak paham sindiran. mcmana nak lawan pembangkang nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lurus bendul. Itulah kesilapan kita..

      Delete
  9. orng mati berpolitik jgak ke ? -.-

    ReplyDelete
  10. sakai mmg camtue, semua salah umno, sakai punye org PKR hahahaha

    ReplyDelete
  11. orang PAS: Haa?? org mati terjun dari tngkat 6? ni salah UMNO ni!! buat bngunan tnggi2!!!!

    ReplyDelete
  12. Anon 8:21 kah3...ang mmg pelawak

    ReplyDelete
  13. Kalau terjun bangunan tak bangsa lain...dapat statistik dari pdrm, itu kenyataan

    ReplyDelete
  14. Bunuh diri ler lagi..lagi ramai lagi bagus...nyusahkan org jerrr....uhuhuhuhu...
    Hari belen time...kahkahkah..

    ReplyDelete
  15. tu la...kes TBH depa kata SXXM punya hal... apa ke der....

    ReplyDelete
  16. pasal jantan pun nk bunuh diri....bengong punya org! ni lah bangsa2 yg suka wat aksi extreme....hahahaha

    ReplyDelete
  17. Kt ts. Sblm ni mmg dah penah ada org bunuh diri n ramai cuba bunuh diri...

    ReplyDelete
  18. korg ni cam 1st time bukak tenet...
    dah die tulis "SALAH UMNO" siap pakai caps lgi, xkan la xleh tangkap sarcasm tu..?

    ni dah pi butthurt reramai wat pe....

    ReplyDelete
  19. ala, brader tu melawak je tu..kan ke sampah2 pr slalu nak salah kn umno..

    ReplyDelete
  20. btol tuh... brader tuh klise lawak jer...
    nnti ni salahkan UMNO, polis, bomba, hospital, sekolah, JPA, PTPTN dan sgaler kementerian salah asal ade org BN yg lead... silap hari bulan, name PM pon tersenarai skali

    ReplyDelete
  21. x de umno, x merdeka ngara ni....jgn la taksub sgt ngn anwar tu..ingt bgus sgt ke anwar tu?gara2 anwar la ngra ni hampir pinjam imf...kan bengap tuu otak anwar ni....nasib baik tun M sempat cantas anwar..klu aku jd PM, mmng buang ngara trus si anwar ni.huh

    ReplyDelete
  22. kite sesama kite pun nak bertengkar.. mcm mane mane nak gabung lawan parti pembangkang yg bangang tu.. haishhh.. brade atas ni melawak tu.. kan parti pembangkang slalu guna ayat mnyalahkan UMNO je manjang.. kucing die mati pun salah UMNO.. bhahahaha

    ReplyDelete
  23. Hahahaha...confirm salah umno. Terbaik punya perli pada anjing DAP, dan beruk anwar berahim. Hehe

    ReplyDelete
  24. Mampus sekor cina. Kurang sekor. Sambut la lg belen taim..

    ReplyDelete
  25. elokla... kurang lagi 1... byk2 pun buat kotor bandar kl ni je.

    ReplyDelete
  26. salam kawan2..

    tak baik kita mempersendakan orang mati walaupun dia cina...sedih tgk tragedi nie sebab sebagai bapa pasti kita akan rebah kesedihan sebab tengok anak mati camtu...

    kelebihan kita melayu n islam ialah kita diajar jangan bunuh diri dan jangan putus asa...mesti ada jalan penyelesaian..tapi pasal dia bukan islam...sbb tu amik jalan mudah...terjun aje...

    lagi satu kalau nak mengata tuu...takyah la nak cover line identiti anda...nampak sangat terer cakap belakang2....

    ReplyDelete
  27. salah omno lol......terbaik la ayat ko....hah, ,,aku suka ayat sindiran camniee haha

    ReplyDelete