Minda Hijrah Headline Animator

Thursday, February 20, 2014

Gerakan Anti Melayu - Nga Kor Ming & Cina DAP terus serang Jutawan Melayu IslamHehe admin mgg tahu cina Dap ni srorg tidak berapa cerdik bila keluar komen.. tp komen nya kali ini bukan sahaja tak berapa cerdik ttp nampak sangat sifat anti Melayu nya...

Apakah org Melayu tak.layak.berjaya dan kaya..?? Apakah itu tanda rasis mereka makin menebal?? 

Tp jgn risau cina2 Dap krn akan ada Melayu yg sokong apa saja yg kamu kata..!!

Hidup Melayu!


Komen Pembaca di FB Kelab Chedet 


Nampaknya serangan berterusan cina DAP terhadap Jutawan-Jutawan Melayu atas satu tujuan iaitu membangkitkan kebencian kaum pendatang ini kepada kaum pribumi Tanah Melayu. 

Bagi mereka, hanya orang cina sahaja yang layak memiliki kekayaan di Malaysia dan orang Melayu wajar kekal sebagai kuli dan balaci mereka. Lebih malang, ada kumpulan Melayu yang menyokong mereka kononnya kekayaan Jutawan TS Syed Mokhtar Al-Bukhary dan Mokhzani Mahathir atas dasar kroni.

Tetapi cina DAP ini lupa bahawa kekayaan yang dimiliki kaum pendatang ini juga atas dasar - dasar kerajaan juga. Kalau kerajaanb tidak membantu dan tidak membuat dasar-dasar tertutup, maka tiada peluang bagi mereka untuk meraih kekayaan di Malaysia.

Jangan biarkan kebencian politik mengaburi mata kita. Sebelum kita mahu membenci kekayaan orang Melayu Islam sendiri, tanya diri kita - apa sumbangan kita berbanding sumbangan TS Syed Mokhtar Bukhary kepada umat Islam dan Bangsa Melayu di Malaysia?

Jangan buat hati. Jangan biarkan cina DAP terus meracuni pemikiran kita. Yang lebih penting - Jangan beri kuasa kepada MEREKA !

3 comments:

 1. Ya Allah murahkan rezeki usahawan Islam di negara tercinta ini dan lindungi mereka dari segala fitnah dan kehancuran

  ReplyDelete
 2. Dr.azizan selalu buat seminar utk bangsa melayu...bangkitkan smngat semua melayu2 utk berjaya...jgn kite di kulikan oleh bangsa lain...selamatkan bangsa dan negara kita!!!..

  ReplyDelete
 3. Si BANGKAIBABIDAP RASIS memang puak PENGGANAS! Baik DIHALAU dari NUSANTARA MELAYU (Alam Melayu - yg. termasuk Tanah Melayu, Borneo, Indonesia, Brunei, Filipina, Kampuchea dan Thailand serta Kepulauan Pasifik yg. termasuk Hawaii), pusaka berzaman nenek moyang kami ini, dari sebelum dijajah dan dipecahkan oleh si Barat-Zionis KAPIR laknat) buat selamanya!. Si PENGECUT ini takkan berani hina agama Hindu ataupun pemimipin Hindu atau Kristian macam ni! Kalau di India, kalau hina agama ataupun pemimpin Hindu, mungkin dah diPANCUNG!

  Nampaknya tak habis-habis kat M'sia ni, si PENDATANG RASIS asyik nak TUNJUK BELANG pula kat umat Islam/Melayu termasuk pemimpin Islam/Melayu TERCINTA kita! Kat Barat pun, jangan harap Bumiputera Barat bagi muka pada kaum PENDATANG sampai asyik nak GERTAK Bumiputera mcm. SAMSENG, dan nak MENJAJAH Barat! Tapi kat M'sia ni, PENDATANG RASIS PARASIT bakal MEMERINTAH kita yg. ORANG ASAL bumi pusaka nenek moyang kita ini!

  Sepatutnya digubal undang-undang SEGERA, hanya kaum Bumiputera saja yang boleh menjadi PM dan TPM, dan oleh kerana orang Islam/Melayu adalah Bumiputera majoriti dan Islam adalah AGAMA PERSEKUTUAN (iaitu Malaysia adalah NEGARA ISLAM), PM dan TPM mesti dari orang Islam/Melayu! Tak usah asyik takut pada GERTAKAN SAMSENG si KAPIR GANAS Barat-Zionis, utk tunduk pd "demokrasi-hak asasi kesamaan" SAMPAH mereka, yg. mereka sendiri tak ikut di Barat-Israel! Kita memang ada hak utk menggubal undang-undang kerana kita Bumiputera terutamanya umat Islam/Melayu telah diANIAYA oleh PENJAJAH KAPIR British-Zionis, yg. MENIPU sampai paksa kita beri kerakyatan dgn. mudah pd. berjuta PENDATANG KAPIR, dan TEMASIK (S’pura) juga diberi dgn. mudah kpd. kaum PENDATANG ini! Malangnya mereka tak kenang budi lansung dan mahu terus PIJAK kepala kita – bakal kita jadi macm Bumiputera miskin dan merana, sampai jadi peminta sedekah, orang gaji dan pengutip sampah seperti di Filipina, Palestin, Selatan Thailand dan Indonesia!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete