Minda Hijrah Headline Animator

Thursday, August 29, 2013

SYIAH Terus Dapat Pembelaan PAS

Detik hitam tercatat dalam lipatan sejarah Malaysia apabila umat Islam Malaysia menjadi saksi bagaimana wakil rakyat PAS dan PKR yang selama ini menjanjikan negara Islam yang lebih baik ternyata pembohongan terbesar! 

Enakmen Anti Syiah yang dibentangkan dalam sidang DUN Kedah ditolak mentah-mentah oleh PAS menjadi tanda tanya.  Adakah benar PAS sememangnya dikuasai oleh golongan SYIAH dan menolak golongan Ahli Sunnah Wal Jamaah yang menjadi pegangan Tauhid kepada majoriti umat Islam di Malaysia. 

Nampak jelas majoriti penyokong PAS tertipu disebalik 'kealiman'  Islamnya para pemimpin mereka tetapi SYIAH tetap dipertahankan. 

Persoalan akidah bukan satu mainan politik.  Apa2 alasan yang dikemukakan oleh pimpinan PAS nari,  dakwaan bahawa SYIAH sudah menguasai pimpinan tertinggi PAS sudah terbukti.  

Sudah sampai masanya umat Islam Malaysia keseluruhannya wajib meninggalkan perjuangan PAS-SYIAH.  

PKR juga tidak perlu diperkatakan lagi kerana pegangan PLURALISME mereka lebih jelas,  semua agama adalah sama disisi mereka. 

2 comments:

  1. Mungkar apakah yg lebih besar dr kekufuran ? Apa alasan pula usaha nahi mungkar tidak disokong ? Apa alasan usaha pemurnian agama tidak disokong ?

    ReplyDelete
  2. CONFIRMED PASITUSYIAH..FOLLOW ME AT..https://twitter.com/PASITUSYIAH2013

    ReplyDelete