Minda Hijrah Headline Animator

Sunday, January 13, 2013

Update #KL112 - Satu Keluarga PAS jadi Macai DAP ?

Punya hebat propaganda DAP terhadap kaum kerabat Melayu Islam. Rakyat Malaysia mungkin tidak terkejut lagi memandangkan parti yang kononnya memperjuangkan Islam dilihat tunduk kepada kehendak DAP agar kalimah Allah boleh digunakan dalam bible versi bahasa Melayu.

Lebih dari itu, pernah seorang khatib Jumaat dengan penuh kusyuk mendoakan kesejahteraan KM Penang, Lim Guan Eng TANPA mendoakan pemimpin Islam terutamanya TYT Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang sendiri.

Dan yang terbaru apabila skandal Balak PAS Kelantan yang bernilai puluhan juta Ringgit Malaysia diberikan kepada pimpinan DAP Perak.

Kenapa jadi begini? Mungkin kerana penyokong PAS & PKR menilai bahawa kepimpinan DAP lah yang mampu menerajui Pakatan TIPU Rakyat, bukan lagi pimpinan dari parti-parti mereka sendiri.

Sekali lagi saya menyeru kepada rakyat Malaysia, satu undi kepada PAS atau PKR akan melebarkan penguasaan DAP menjajah kerajaan Malaysia.

Fikir-fikirkan lah :)

4 comments:

 1. Kalau tanah boleh bagi,
  Kalau kalimah boleh di serah,
  Dengan duit maruah boleh dijual,

  ReplyDelete
  Replies
  1. dh takde benda nk gadai, maruahpun maruah la....kasi gadai. tak gitu bro?

   Delete
 2. Mereka ni Tak Pegi sekolah...SEBAB tu Tak Tahu sejarah. ..Bagaimana DAP dendam pada melayu hingga kiamat. Dapat anak branak sorang seratus hotel free Dah sanggup jual maruah bangsa...org spt inilah yg akan jadi punca kehancuran NEGARA

  ReplyDelete