Minda Hijrah Headline Animator

Wednesday, January 9, 2013

[Pakatan Rasuah] DAP tawar RM1,000 kesan pengendali laman Pisau.net

Kepimpinan DAP menawarkan RM1,000 kepada mana-mana individu yang dapat memberi maklumat untuk mengesan pengendali laman blog pisau.net.
 
Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming berkata, pihaknya kini sedang menjejaki pengendali blog berkenaan bagi menyerahkan writ saman berhubung artikel yang dikeluarkan laman blog berkenaan.
 
"Orang yang fitnah berdosa besar. Perbuatan baling batu sembunyi tangan merupakan perbuatan yang keji dan bersifat pengecut.
 
"Saya di sini memberi masa 24 jam kepada pisau.net untuk tampil. Jangan berselindung di belakang nama samaran yang palsu," katanya melalui satu kenyataan kepada Sinar Harian, hari ini.
 
Kor Ming berkata tindakan menyembunyikan diri itu hanya membuktikan semua tuduhan terhadap Pengerusi DAP Perak, Datuk Ngeh Koo Ham dan beliau adalah bohong.

Menurutnya, tindakan saman itu dibuat terhadap mereka yang tidak bertanggungjawab memfitnah mereka berdua kononnya mendapat tanah di Kelantan sebagai habuan politik.

6 comments:

 1. Bro.. tolong listkan senarai blog gua sekali jika tak keberatan.

  http://darah-satria.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Dia ingat blogger Penang semua kecut ke? Pegi mampos lah lu Nga ko Meng Musibat.!

  ReplyDelete
 3. Nak saman pisau??

  Itu Kormeng patutnya nganga mulut dia jawab la ini isu kt rakyat, bukan saman..

  Ini dah boleh diibaratkan macam seorang penyamun yang sedang merompak, ditangkap 'red handed' pulak dgn polis dan dek malu-malu alah dengan penyamun2 lain, marah dengan itu polis, lalu mahu saman sama itu polis dengan alasan, "kenapa lu tangkap gua sedang merompak?"

  ReplyDelete
 4. lalalalalalala..BOGELKAN si BANGSAT KAFIR HARBI NI...MUKA MCM komunis..ni tanah MELAYU punya tau...

  ReplyDelete
 5. Hoi Bangsat Kor MING, Awat la ni baru hangat pungkok. Dulu Hang nafi. Dah Terkantoi baru jadi cacing panas. Hang Nak tau hang ingat melayu pengecut macan hang ka. Bangsat...

  ReplyDelete