Minda Hijrah Headline Animator

Monday, October 22, 2012

Blog Gay Semakin Popular Di Malaysia

www.mazidulakmal.com - Mesej di bawah sekali dicatatkan oleh lelaki kepada lelaki.

Sebenarnya saya menerima emel dihantar oleh individu berasal dari Keningau, Sabah. Dia meminta saya mengambil tindakan terhadap blog gay kini mencatatkan hits lebih 8 juta. Saya membalas emel dihantar dan secara jelas menyatakan saya BUKAN pihak berkuasa untuk melaksanakan tindakan dan berharap individu itu tidak berkecil hati.

Apapun, saya sentiasa mencuba untuk meminta bantuan pemilik blog gay terbuka untuk bekerjasama memastikan bahan dimuatkan di blog mereka tidak diakses oleh remaja dan anak kecil. Lazimnya, saya meminta bantuan penulis untuk menukar status blog memaparkan gambar kemaluan lelaki dan pasangan sejenis mengadakan hubungans seks ke 'private' atau 'open to invited readers only'.

Kali ini saya ingin mencuba sekali lagi.
Mesej diletakkan sebagai header ternyata berniat jahat. Pemilik blog secara terang meminta pelayar memuatnaik gambar pegun atau video dirakamkan di tandas awam. Pemilik blog terbabit, dengan pengikut lebih 2,000 orang ini ternyata tanpa perasaan malu antaranya memaparkan visual tiga lelaki melakukan oral seks di dalam tandas awam.

Bagi mereka, menonton visual lelaki kencing itu 'perkongsian cinta'. Dalam kes ini, sesiapa sahaja berkebarangkalian menjadi mangsa lelaki bernafsu songsang.

Sebelum ini, pemilik blog http://tandasawamlelaki.blogspot.com memaparkan visual ramai lelaki kencing di tandas awam secara terbuka.

Selepas ditegur, berikut status blog terbabit …

'This blog is open to invited readers only http://tandasawamlelaki.blogspot.com/ It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation'
(Pembaca tidak perlu klik link di bawah jika enggan berasa mual. Andai dilayari, keluar segera. Asalkan kita semua memberikan isyarat kepada pemilik blog, bahan dipaparkannya kini menjadi perhatian semua)

Semoga pemilik blog Malaysian Gay Love mengambil tindakan disarankan dengan kadar segera.

Jika mempunyai waktu terluang, hantarkan bantahan ke Malaysiangay@gmail.com.

Saya dahului dengan ucapan terima kasih.

SHARE THE LOVE

If you have some naked picture, just share with us! The picture can be your naked pic, friend's pic, or maybe from peeping someone in public toilet.. Or anything naked!

8 comments:

 1. blum kena sumbat dlm api neraka selamanye mmg la ok....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Semoga golongan LGBT dapat insaf dan selamat dr seksaan Allah

   Delete
 2. sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tiada berguna... Allah pasti mendidik hambanya yg tidak mahu menggunakan akal...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mereka ini lebih buruk dari binatang

   Delete
 3. gay equals to stupidity. sikit hari lagi aku sule jubor korang gune besi panas. tu baru la saya gay saya ok kan kan kan?

  ReplyDelete
 4. I want to meet old daddy and a still chubby.
  Umur atas 40...saya top. 0183889230 sms,whatsapp, wechat ID (thawngno99)
  Saya stay PJ..

  ReplyDelete