Minda Hijrah Headline Animator

Wednesday, September 12, 2012

Sedap & Kenyang Dana Yahudi

1. Rakyat Malaysia terkejut dengan pendedahan dan pengakuan NGO-NGO yang menerima dana Yahudi untuk beroperasi di Malaysia.

 

2. Apa yang paling utama ialah Modus Operandi mereka yang dilihat cuba menggulingkan kerajaan Malaysia dengan pelbagai aktiviti-aktiviti yang menentang amalan demokrasi seperti demonstrasi jalanan dan penglibatan agen-agen asing dalam menentang kerajaan.

 

3. Kumpulan ini beroperasi dengan pelbagai pertubuhan haram dan tidak berdaftar dan bergerak atas nama KEBEBASAN. Setakat ini mereka berjaya menarik sokongan Pakatan Pembangkang tetapi majoriti rakyat masih waras untuk tidak menyertai mereka.

 

4. Isu penerimaan dana Yahudi ini tidak pelik jika kita kepada pendirian Ketua Pembangkang sendiri yang menyokong dan menjamin keselamatan negara Israel. Mungkin untuk balas budi pembiaya dana pergerakan mereka.

 

5. Sebagai rakyat Malaysia, kita wajar menolak pergerakan kumpulan ini yang jelas mahu menjejaskan kedaulatan negara. Insiden 'tunjuk punggung', pijak gambar Perdana Menteri dan kibaran bendara bukan Jalur Gemilang ketika penganjuran demontrasi Ambang Merdeka oleh NGO penerima dana Yahudi sudah cukup menjadi bukti kepada arah tujuan pembentukan negara 'Republik Malaysia".

 

6. Fitnah menjadi siulan harian mereka hinggakan perjuangan Islam yang kononnya menjadi teras terus tenggelam.

 

7. Anda mungkin benci kepada kerajaan Barisan Nasional yang sedang menerajui negara ini tetapi memberi sokongan kepada Pakatan Pembangkang hanya akan memburukkan keadaan. Tiada jaminan masa depan yang cerah dan penjajahan alaf baru ini cukup bahaya.

 

8. Mari lah bersama kita menentang kumpulan yang sedang kenyang menikmati dana Yahudi untuk menghancurkan negara.

 

9. Adakah kita masih tidak sedar lagi ?

 

 

No comments:

Post a Comment