Minda Hijrah Headline Animator

Tuesday, January 17, 2012

Tolak Anwar Ibrahim, penyokong Homeseksual - Hasan Ali

Dalam sidang media semalam, bekas Naib Presiden PAS dan Exco kerajaan Negeri Selangor mula menyatakan kebenaran tentang Anwar Ibrahim yang sememangnya pejuang hak asasi golongan GAY, LESBIAN, BISEKSUAL dan TRANSEKSUAL di Malaysia.
 
Sejurus selepas pembebasan Anwar dari tuduhan liwat II terhadap Saiful Bukhari, banyak kumpulan GAY dan HOMOSEKSUAL menyatakan rasa gembira dan sokongan secara terbuka kepada Anwar Ibrahim. Bagi kumpulan GAY dan HOMOSEKSUAL ini, perbuatan LIWAT suka sama suka TIDAK PATUT dikenakan tindakan jenayah.
 
Sebelum itu. Anwar Ibrahim dipaliti dengan isu video adegan seks beliau bersama perempuan cina yang mana blogger dan rakan karib beliau sendiri iaitu Raja Petra Kamarudin (RPK) menyatakan bahawa 80% orang dalam aksi ranjang itu adalah Anwar Ibrahim. Pemilik portal Malaysia Today itu juga membongkarkan PEMBOHONGAN Anwar Ibrahim tentang perkenalannya denga Datuk Eskay.
 
 
Berikut adalah petikan berita dari Utusan Online.
 
  • Bekas Pesuruhjaya Pas Selangor, Datuk Dr. Hasan Ali membidas Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana mempertikaikan undang-undang berkaitan homoseksual di negara ini.
  • Menurut beliau, pendirian Anwar tersebut bukanlah baharu kerana itulah pandangan peribadi dan pegangan asasi Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) tersebut.
  • Oleh itu beliau menggesa rakyat menolak perjuangan Anwar kerana kegiatan tidak bermoral itu jika dihalalkan boleh mencetuskan pergolakan dan perpecahan dalam masyarakat serta kekacauan dalam negara.
  • Pada sidang akhbar di kediamannya di Kuala Lumpur, semalam, Hasan turut mendedahkan mengenai ancaman golongan parasit dalam Pas.
  • No comments:

    Post a Comment