Minda Hijrah Headline Animator

Sunday, January 8, 2012

Hasan Ali dipecat : KENYATAAN MEDIA PRESIDEN PAS

Setelah mempertimbangkan segala pandangan yang diberikan oleh ahli-ahli jawatankuasa PAS Pusat dalam mesyuarat yang diadakan pada hari ini, PAS Pusat telah membuat keputusan berdasarkan Fasal 82(9) iaitu memecat keahlian YB Dato' Dr Hasan Mohd Ali sebagai ahli PAS berkuatkuasa serta merta.

Keputusan ini dibuat berdasarkan kepada tindakan-tindakan YB Dato' Hasan Ali yang menyalahi dan merugikan kepentingan Parti sebagaimana yang diperuntukkan dalam Perlembagaan PAS.

Abdul Hadi Awang,
Presiden PAS

RockyKCD : Takkan Hasan Ali cakap pasal isu murtad pon merugikan parti. Memang dah tak betul perjuangan PAS nie.

Elok bubarkan PAS dan masuk DAP atau PKR
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

 1. Itu lsh matlamat PR sebenarnya...semuanya akan bergabung dibawah DAP....PKR=DAP...PAS ibarat melukut ditepi gantang sepanjang hayat mereka..tidak menambah mahupun berkurangan.
  Siapa akan membontot kita perhatikan...apakah Gerakan atau MCA

  Agenda yang tersembunyi..dalam usaha meruntohkan kekuasan bangsa MELAYU.

  ReplyDelete
 2. hari ini saya sedih melihatkan permainan politik PAS

  ReplyDelete
 3. WE MALAYSIAN WISH A SPECIAL THANKS TO PAS ESPECIALY TUAN HJ HADI AWANG. WE ARE PROUD OF HIM ESPECIALLY ON THS ISSUE. KAMI MERASA BANGGA ATAS KEBERANIAN BELIAU MEMECAT HASSAN ALI YAN GSELAMA INI MENJADI DALANG DAN PENGHALANG KEPADA ORANG MELAYU YANG INGIN MENJADI MURTAD IAIUT MENGHALANG KEBEBSAN AGAMA BEGITU JUGA DENGAN KEBEBASAN SEX. SECARA TIDAK LANGSUNG PAS DALAM PAKATAN RAKYAT TELAH MEMBERI KOMITMEN BERSAMA DPA MENYOKONG USAHA MURNI INI.KINI SEMUA MANUSIA TERMASUK ORANG MELAYU PENYOKONG PAKTAN RAKYAT BEBAS MEMILIH AGAMA,PLURALISMA, BEBAS BERKAHWIN DENGAN SESIAPA SAHAJA, HIDUP LESBIAN, HIDUP HOMOSEX DAN HIDUP GAY, BEBASKAN ANWAR DARI TUDUHAN MELIWAT KERANA MELIWAT SUKA SANA SUKA BUKANLAH JENAYAH SEPERTI MANA DIKATAKALN OLEH DAP, THANKS AGAIN TO PAS.

  ReplyDelete
 4. malah doh aku nok sokong pah..sokong brehing ali la pulok..

  ReplyDelete