Minda Hijrah Headline Animator

Sunday, January 22, 2012

FITNAH Dr. Mariah Mahmud terhadap UMNO MELAMPAU dan RASIS

Muslimat PAS yang terjerit-jerit menyanyi lagu rentak gospel gereja ketika menyambut Anwar Ibrahim di Mahkamah tempohari kini mencetuskan kontraversi baru apabila pemimpin mereka DR. Mariah Mahmud membuat FITNAH berbaur perkauman terhadap UMNO.

Ahli Parlimen Kota Raja dalam twitternya dengan niat jahat menyatakan orang India tidak selamat di Malaysia seolah-olah UMNO berlaku zalim terhadap kaum India di Malaysia.

Ini lah pemikiran sekular dan kurang ajar Muslimat PAS yang tidak pakai otak bila mengeluarkan FITNAH?

Kita nak tanya Dr. Mariah, berapa ribu org India DIBUNUH oleh UMNO sehingga dia kata org India tak selamat di kawasan UMNO?

Ini kenyataan HASUTAN dan berbaur PERKAUMAN !!! Sangat berbahaya kepada keharmonian kaum yang dipupuk sejak merdeka.

KeSUNDALAN kata-kata Dr.Mariah tidak mencerminkan dia seorang penganut ajaran Islam. Dilihat lebih kepada ajaran Nik Aziz yang sanggup berkawan dengan SYAITAN untuk tumbangkan UMNO.

Ini adalah provokasi jahat ala YAHUDI yang dirancang dan dilakukan oleh Dr. Mariah Mahmud terhadap UMNO.

Kaum India kene tolak politik KOTOR dan JAHAT PAS.

Oh ya! Terlupa kita yang PKR dan DAP ganti PAS dalm soal ISLAM.

7 comments:

 1. nama saja dr tapi otak bodoh sombong..fitnah ,,,pakai emosi bukan pakai otak buang tu title dr kat lubang taik..ini muka ada harapan masuk syurgakah...dr fitnah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dia ni dulu cerdik belajar jadi Dr fasal BN beri biasiswa. Tapi bila habis belajar jumpa PKR dan PAS terus jadi bodoh mcm kaldai. Ckp pun dah tak pakai otak tapi pakai kepala lutut. So jadilah Islam yg sesat dan menyesatkan.Bangangnya tak boleh diajar.

   Delete
 2. Kamu telah MEMPERLECEHKAN kebolehan orang-orang India untuk bersuara bagi membela diri mereka sendiri. Aku secara pensendirian berpendapat mereka jauh lebih bijak dp kamu dalam menyuarakan apa-apa masaalah dan pendapat berkaitan apa2 topik pun.

  ReplyDelete
 3. orang Pas memang sukakan fitnah. Buat provokasi di kawasan melayu dengan hindraf, bila Melayu marah, fitnah macam-macam.

  ReplyDelete
 4. Bagus la tu.Nanti senang sikit aku nak meliwat.

  ReplyDelete
 5. Orang India tak selamat dikawasan umno?Kota Raja tukan dibawah dibawah PAS (Parti Adat & Sukan)dan Srimuda dibawah PGAYR.Fitnah tahap gaban betul...

  ReplyDelete
 6. orang pas boleh kata apa saja kat umno kerana depa tak akan berdosa. depa ni umpama puak suci lagi mensucikan( PERASAN)

  ReplyDelete