Minda Hijrah Headline Animator

Sunday, December 26, 2010

Kemeriahan Bola Sepak Malaysia & Manchester United Menentang Sunderland

Sambutan Krismas kali ini disambut dengan meriah dan aman di Malaysia. Bagi rakyat Malaysia pula, masing- masing berebut tiket bagi perlawanan akhir pertama Piala AFF Suzuki menentang jiran, Indonesia di Stadium Bukit Jalil. Ramai juga yang kecewa kerana gagal mendapat tiket. Seluruh rakyat Malaysia diseru memberikan sokongan kepada pasukan Harimau Malaya kita. Kemenangan hari ini adalah penting sebagai bekalan untuk menghadapi perlawanan akhir kedua di Indonesia. Apa yang pasti, kemeriahan Boxing Day Liga Perdana Inggeris akan ditenggalamkan dengan kemeriahan Bola Sepak Piala AFF Suzuki malam ini.

Selepas perlawanan di Bukit Jalil, tumpuan seterusnya adalah perlawanan Liga Perdana Inggeris antara Manchester United menentang Sunderland jam 11.00 malam selepas perlawanan menentang Chelsea ditangguhkan akibat cuaca buruk. Kemenangan adalah penting bagi mengekalkan kedudukan tangga teratas liga. Dan banyak lagi perlawanan yang bakal berlangsung malam ini.

Bersama-samalah kita menyokong pasukan Malaysia malam ini walaupun dimana anda berada. Sokongan anda adalah penting. Dan kepada penyokong Manchester United, jangan lupa teruskan sokongan anda bagi memastikan kejuaraan Liga Perdana Inggeris adalah milik pasukan kesayangan kita.

Malaysia Boleh ! Go Manchester United !

No comments:

Post a Comment