Minda Hijrah Headline Animator

Wednesday, September 5, 2012

Sejak bila Nik Aziz tahu perasaan malu?

Nak termuntah rasa diri ini apabila terbaca kenyataan Nik Aziz yang menyatakan perbuatan memijak gambar PM adalah memalukan dan mendukacitakan.

Bukan apa tapi saya langsung tak percaya lakonan Nik Aziz lebih2 lagi menjelang PRU13. Kemunafikan Nik Aziz semakin terserlah.

Sebelum unta-unta PAS, beruk-beruk PKR & anjing-anjing DAP menyalak disini, tanya Nik Aziz sendiri apakah dia rasa malu apabila sanggup berkawan dengan Syaitan demi menjatuhkan UMNO? Dimanakah Nik Aziz sorokkan perasaan malunya apabila mendoakan PM DS Najib supaya pecah perut? Adakah Nik Aziz baru terjumpa sifat malunya sejak mempertahankan kes khalwat Mat Sabu bersama bini orang?

Memang kasar bahasa disini tetapi Nik Aziz tetap akan OK kerana katanya "Tuhan pon mencarut" ketika mempertahankan buku SHIT satu ketika dahulu.

Cukuplah Nik Aziz tak perlu berlakon atau melahirkan rasa simpati. Perangai penyokong Pembangkang adalah hasil tarbiah puak-puak ini juga. Kononnya memperjuangkan Islam tetapi tunduk kepada DAP dan kekal sebagai Keldai dalam Pakatan Pembangkang.

4 comments:

 1. Sejak mahu sambung balik jawatan menteri besar, pok nik dh jadi malu malu kucing.

  ReplyDelete
 2. Dulu DAP pijak gambar orang kat Perak dulu, Tok Guru ada kata apa2 ke? X caya la kata2 Ulamak politik ni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Masalah umat Islam di Malaysia kerana terlalu taksub dengan ulama' sampai jadi tahap dewa. Kata-kata.Nik Aziz sudah dianggap wahyu yang tidak boleh disanggah. Sudah jadi macam berhala.

   Bertaubat lah!

   Delete
 3. Situa kutuk tu bukan ulamak, dia hanyalah tua nyanyuk pengangkat najis.

  ReplyDelete