Minda Hijrah Headline Animator

Friday, April 27, 2012

Menjelang BERSIH 3.0 - Menjunjung Bersih setaraf BERUK

Insan yang memakai baju keadilan diatas secara sini memberi tahu bahawa PKR sebenarnya menjunjung pemimpin Bersih seperti Ambiga, Pak Samad dan Mat Sabu yang setaraf dgn BERUK.

Itupon mereka yang melihat kejadian ini tak faham. Buat apa nak sokong BERSIH kalau pemimpin BERSIH mcm Ambiga tu mmg kotor pemikirannya.

RAKYAT wajar BANTAH DUDUK dirumah sahaja :)

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete